Grote maten

Een grotere maat? Dat mag geen probleem zijn. De collecties van o.a. Olymp, State of Art, Pierre Cardin, Bugatti, Baileys, Ahlers Pionier en Casa Moda gaan door in grote maten. Maas Modes Heren heeft een ruim aanbod in modieuze kleding t/m maat 6XL.

Grote Maten – Broeken

Voor grote maten broeken met een perfecte pasvorm moet u bij Maas Modes Heren zijn! In onze winkel in Sas van Gent vindt u broeken, colberts, kostuums en overhemden van diverse modemerken waardoor er naar ieders smaak en wens een mooie outfit te vinden is. Uiteraard hebben we voor u altijd de laatste trends en collecties in huis en helpen we u graag bij het vinden van een mooie combinatie of een mooi kostuum. In onze winkel vindt u tevens een afdeling met kleding voor grote maten. Kom gerust eens langs om onze collectie te bekijken!

Grote maten broeken kopen

Vindt u het lastig om een mooie broek of kostuum te vinden dat precies aansluit op uw postuur en stijl? Bij Maas Modes Heren hebben we onze collectie met zorg samengesteld met een uitgebreid aanbod aan maten. Uiteraard kunt u ook voor andere grote kledingstukken bij ons terecht!

Onze herenmerken

In ons aanbod grote maten broeken en andere kleding vindt u onder meer merken als State of Art, Meyer, Pierre Cardin, Casa Moda, Gardeur en Pionier. Benieuwd naar de nieuwste collectie van deze en vele andere merken? Kom dan snel een kijkje nemen in onze winkel!